Pages

Friday, February 8, 2019

Lipstick tak keringkan bibir!

Assalamualaikum dan hi semua! kalini Ad nak share GEL SEMI SHINE LIPSTICK MARY KAY yang sesuai untuk si pengemar lipstick yang ada shining sedikit tapi tak terlalu over. yang pasti masih melembabkan bibir uools taw. #sharingdarihati

Ada 9 warna yang uools boleh pilih:
  1. TRANQUIL TOFFEE
  2. ROSEWOOD
  3. MOD PINK
  4. ROMANTIC PINK
  5. RASPBERRY ICE
  6. HAUTE PINK
  7. SCARLET RED
  8. RED SMOLDER
  9. LUMINOUS LILAC

Semua warna lipstick ni SHINING ke?

Sebenarnya dalam 9 warna yang ada ni tak semua pun shining. Review Ad yang dah try semua kaler ni, nampak shining just warna LUMINIOUS LILAC je. yang warna lain tak nampak shining pun dan bila pakai nampak macam effect matte tapi tak berapa matte. Rasa lembap2 sikit bibir. So memang sangat best bagi orang yang tak suka pakai jenis MATTE tapi nak nampak macam MATTE! (PAHAM KE TAK NI?) haha =D
Kalau tak caya cuba tengok warna-warna lipstick GEL SEMI SHINE yang Ad dah edit bawah ni. Warna LUMINOUS LILAC je kan nampak shining dia...kalau nak lebih clear, boleh laa jumpa beauty consultant uools untuk try sendiri sebelum beli. Kalu takdek beauty consultant mary kay lagi, boleh watsap Ad je okay  =)

Apa lagi kelebihan Lipstick GEL SEMI SHINE MARY KAY ni?


  • Tekstur gel yang selesa. Senang nak oles bila tekstur gel. 
  • Warna tahan lama.
  • Tak keringkan bibir.
  • Melembapkan bibir sebab ada kandungan  sunflower seed oil dan jojoba butter.
  • 9 warna yang cantik.

Mahal ke lipstick ni?

Harga lipstick ni dijual dengan harga RM52 di pasaran. Harga dia setanding kualiti. Lipstick ni bukan suka hati jee keluar kat market ye. siap ada waranty 90 hari selepas beli jika lipstick ni ada masalah  tertentu dengan sis.  Jangan laa hari ke 89 nanti, sis pm beauty consultant sis tu untuk waranti padahal lipstick dah separuh pakai! hihi kesian kami sis. HQ pun taknak terima apatah lagi kami.kih3..kenalaa ikut terma product replacement di Mary Kay ye! ahaks! hihi












Berminat nak beli or cuba dulu?

Boleh direct Watsap Ad ye 019-9673391. Kalau dekat insyallah boleh jumpa. Ad kasik try dulu tekstur lipstick ni okay. Rojer rojer =D