Thursday, July 11, 2019

Lip Tint Mary Kay Murah

Assalamualaikum dan hi semua! Harini semangat nak share pasal LIP TINT MARY KAY sebab Ad dah try semalam! Adudu nak review pakai sendiri...hehe

LIMITED EDITION LIP TINT MARY KAY

Lip Tint Mary Kay ni LIMITED EDITION taw. Hanya keluar bulan July ni sahaja. Ada 3 warna yang available:
  1. Magenta Mirage 
  2. Deserta Flora 
  3. Canyon Coral 

Semalam pergi pos barang customer terus merasmikan lip tint warna DESERT FLORA.

Warna LIP TINT lebih tahan lama dari guna LIPSTICK rupanya! Patutlaa limited edition! Kalau tak mesti asyik sold out je dalam sistem..hehe


Lepas tu kan bau vanilla...manis je bau dia. Rasa macam pakai highlighter pen dekat bibir..senang nak oles taw..mata tajam...so xdek comot2..hehe Ad suka sangatlaa!! Cuba tengok ๐Ÿ‘‡


APA ITU LIP TINT?

  • Liptint adalah sejenis pewarna bibir yang berasaskan air (water based).
  • Tekstur Liptint ni sangatlah ringan berbanding lipstik mahupun Lipmatte.
  • Mudah disapu pada bibir. Hanya calit ja Liptint dekat bibir dah siap!.

KELEBIHAN LIP TINT MARY KAY

  • Warna yang sangat pigmented.
  • Water based.
  • Limited Edition.
  • Mudah untuk mengaris dan mengisi bibir.
  • Bauan yang manis vanilla.



Boleh click KATALOG LIPSTICK MARY KAY kalau nak tengok album koleksi lipstick Mary Kay =)

HARGA: RM49
๐Ÿšš FREE Postage.
๐ŸŽ FREE Gift.

Kalau berminat nak grab Limited Edition Lip Tint Mary Kay ni boleh rojer Ad taw...Ada special promosi taw untuk yang watsap Ad =)

☎ 019-9673391

Tuesday, July 9, 2019

True Dimension Lipstick Mary Kay Melembabkan Bibir

Assalamualaikum semua. Harini Ad nak share salah satu Lipstick yang ada di Mary Kay iaitu TRUE DIMENSION LIPSTICK.

Lipstick ni ada peminat tersendiri taw. Antara peminatnya adalah orang yang tak suka pakai Lipstick jenis Matte. Jenis yang suka nampak bibir licin, lembut dan melembabkan bibir dengan warna yang cantik! =)

Paling best Lipstick ni boleh membantu melicinkan garis halus di bibir.

KELEBIHAN TRUE DIMENSION LIPSTICK.

  • Tahan lama, Berkrim dan Warna yang sekata.
  • Tekstur yang tingan, halus dan licin mudah di sapu pada bibir.
  • Dapat melembapkan bibir dan mengunci lembapan.
  • Diperkaya dengan bahan penjagaan kulit termaju.
  • Meratakan garis2 halus.
  • Meluncur licin apabila disapu.
  • Kepelbagaian pilihan warna yang menarik dengan formula berkekalan.
  • Bibir tampil lebih tebal dan mengiurkan.
  • Membantu memberi perlindungan radikal bebas dan faktor faktor negatif persekitaran yang menyebabkan kedutan.
  • Dapat merawat masalah bibir sensitif.

KEISTIMEWAAN LAIN:

Mengandungi dua ramuan penentang usia.
  1. Sejenis ekstrak daripada tumbuhan portulaca pilosa yang juga dikenali sebagai tumbuhan “kiss me quick”. 
  2. Palmitoyl tripeptide-38.
  • Kompleks ini mencergaskan penghasilan kolagen, sejenis protein yang memainkan peranan penting dalam menyokong struktur kulit agar lebih tegang dan lengkap.
  • Ia juga mencergaskan penghasilan asid hyaluronik aquaporin 3 (AQP3). 
  • Asid hyaluronik penting untuk mengekalkan tahap lembapan kulit. 
  • AQP3 adalah sejenis protein yang membina “saluran” untuk menyalirkan air ke tempat yang memerlukan, lantas menghidratkan kulit. 
  • Pengekalan tahap lembapan kulit.
  • Menggalakkankesan montok untuk bibir yang kelihatan lebih penuh.
Vitamin E 
  • Sejenis antioksidan berkuasa yang melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar.
Sunflower Seed Oil, Jojoba, Mango Butter
  • Suatu campuran yang bahan-bahan berkhasiat oleh kuasa alam semulajadi, dan juga dikenali untuk manfaat pelembapnya

KAJIAN SEBELUM DIPASARKAN

Lipstick Mary Kay sangat berkualiti dimana akan ambil masa bertahun untuk kajian sebelum dijual di market taw.

Bibir berasa lembap sepanjang hari Itulah yang dialami oleh 3 daripada 4 wanita selepas mencuba True Dimensions™ Lipstick. Antara hasil result yang lain:.
  • 92% mengatakan ia berasa menenangkan, melembapkan dan selesa pada bibir. 
  • 76% mengatakan bibir tampah muda, menggiurkan dan tanpa comot. 
  • 85%bersetuju bahawa ia menambahkan dan merapikan bibir, meninggalkan bibir kelihatan sihat berseri. 
  • 87% mengatakan bibir kelihatan lebih licin dan rasa lembut.



☎ 011-18682912.
https://LipstickTerbaik.wasap.my

Sunday, July 7, 2019

Timewise 3D Skincare

Assalamualaikum dan hi semua! lama tak mungapdate blog! harini Ad nak share TIMEWISE 3D SKINCARE yang Ad memang tengah guna sekarang...syok lagi dari TIMEWISE yang dulu....Tekstur lagi pekat dan puas..yang penting lebih diperbaharui taw! =D Kesan dia wallaweh lagi power! =)
Selepas 5 minggu, para wanita bersetuju bahawa rejimen ini melebihi jangkaan mereka. Malah, 8 daripada 10 wanita teruja dengan hasil yang mereka lihat! Berikut adalah beberapa sebab:  
  • Ia meningkatkan keseluruhan kualiti kulit – 89% 
  • Kulit memperoleh semula penampilan yang lebih muda – 80% 
  • Ia melembutkan penampilan garisan ekspresi – 75%
  • Kulit rasa lebih anjal daripada sebelumnya – 79% 

TIMEWISE 3D SKINCARE


Ia Merupakan set Penjagaan & Pertahanan regimen kulit radikal bebas Mary Kay yang paling berkuasa menggunakan teknologi terkini yang menentang usia untuk membantu anda kelihatan lebih muda dgn punca 3D iaitu;⠀⠀⠀

1. Defends (Pertahanan)

  • Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yg mempercepatkan penuaan pd kulit yang menyebabkan garisan halus, warna kulit yang tidak sekata dan kehilangan keserian muka. 
  • Lebih daripada dua kali ganda perlindungan antioksidan untuk pertahanan rejimen kulit radikal bebas yang paling kuat kami. 
  • Melembapkan selama 24 jam apabila digunakan dua kali sehari untuk melindungi keseimbangan kulit. 

2. Delays (Melambatkan)

  • Melambatkan proses penuaan kulit prematang dgn perlindungan UVA/UVB spectrum luas & teknologi eksklusif.
  • Membantu menjaga kulit anda kelihatan lebih muda dengan SPF 30.
  • Age Minimize 3D™ Complex juga membantu anda menentang penuaan kulit dengan membantu anda menggalakkan warna kulit yang sekata,membantu kolagen semulajadi kulit dan menyumbangkan penampilan kulit yang lebih muda. 

3. Delivers (Menyampaikan)

  • Memberikan peningkatan untuk menangani tanda2 penuaan kulit yg ketara dlm 4 minggu.
  • Ditunjukkan secara klinikal ia membantu kulit kelihatan lebih muda dalam 4 minggu dengan memperbaiki tanda-tanda penuaan kulit yang ketara , termasuklah: 
    • Garisan Halus 
    • Kedut 
    • Keanjalan 
    • Keserian 
    • Kelicinan 
    • Kelembutan 
    • Keseluruhan Penampilan

APA ADA DLM SET NI?

  1. Cleanser 4in1.⠀⠀
  2. Night Cream.⠀⠀
  3. Day Cream with SPF30.⠀⠀
  4. Eye Cream.⠀⠀

APA YANG ISTIMEWA?

Age Minimize 3D™ Complex mencirikan enkapsulasi resveratrol, vitamin B3 dwi-manfaat dan peptida anti-penuaan:
  • Enkapsulasi resveratrol memberikan manfaat antioksidan tiga kali ganda, tambahan pula membantu menggalakkan warna kulit yang lebih sekata dan membantu kolagen semulajadi kulit. 
  • Vitamin B3 terkenal dengan kuasa pencerahannya dan berfungsi sebagai antioksidan. 
  • Peptida anti-penuaan membantu kolagen dan elastin semulajadi kulit untuk penampilan yang lebih muda dan anjal.

CIRI-CIRI FORMULA: 

  • Diuji oleh ahli dermatologi 
  • Diuji secara klinikal terhadap iritasi dan alergi kulit 
  • Tidak komedogenik 
  • Sesuai untuk kulit sensitif 
  • Bebas pewangi 
  • Bebas minyak

TESTIMONI 















Berminat? boleh dapatkan rujukan dari saya dulu. FREE je. nanti saya suggest mana skincare yang okay untuk skin uools =D

☎ 011-18682912.
http://www.wasap.my/601118682912
.

Thursday, July 4, 2019

Lotion dan Skrub untuk Tangan Kering dan Sensetif

Assalamualaikum dan hi semua! Lama rasa tak update blog ni..bz memanjang.! ๐Ÿ˜….

Harini Ad nak share satu set SPA untuk bantu lembutkan tangan uolls taw! Boleh ber'SPA dekat rumah jee...jimat masa dan jimat wang! Kih3...


Khas untuk uolls yang nak tangan lembut licin dan lembap. Lagi-lagi tangan jenis cepat kering..cepat berpeluh..tangan nampak kusam tu..elok sangat pakai set ni sebab boleh skrub bagi cuci sel kulit mati taw.. Memang lepas pakai tangan sangat smooth jee..!

LIMITED EDITION BLISSFUL POMEGRANATE SATIN HANDS PAMPERING SET.

Bau sangat wangi taw..bau manis buah delima..lembut je bau dia..Ad suka sangat! Hihi.

Didatangkan dengan 3 jenis item dalam set ni taw...iaitu:

1⃣ SOFTENER
2⃣ SKRUB 
3⃣ LOTION

Kena pakai ikut steps yee..baru boleh dapat result tangan selembut baby...syok jee lepas pakai...๐Ÿ˜‰


Langkah 1: SATIN HANDS PROTECTING SOFTENER.

๐Ÿ’œMembantu menyokong penghalang kulit, menguncikan kelembapan kulit.

๐Ÿ’œFormula bebas wangian ini akan melembap dan melindungi kulit.

Langkah 2: SATIN SMOOTHIE REFINING SHEA SCRUB.

๐Ÿ’œ Mengelupas kulit dengan lembut dan berkesan, mengelupas kulit mati dan kusam, serta kawasan kering.

๐Ÿ’œTangan berasa lembut, licin dan cergas serta sihat selepas cuci dengan air. 

Langkah 3: SATIN HANDS NOURISHING SHEA CREAM 

๐Ÿ’œ Melembap kulit sehingga 24 jam.

๐Ÿ’œ Membelai tangan dengan lembut dan halus.

๐Ÿ’œRasa kering terus hilang apabila memakai krim tangan ini.

๐Ÿ’œ Tangan lembut dan tampil lebih licin.

๐Ÿ’œ Tangan masih kekal rasa lembut dan lembap walaupun selepas basuh tangan.

๐Ÿ’œDiserap dengan cepat, jadi tangan tidak rasa melekit, dan juga membentukkan satu lapisan perlindungan pada kulit untuk kelembutan yang berpanjangan.


======================
Jika berminat boleh watsap Ad. 
Ada Berita baik!!!

 ๐Ÿ“ขFLASH SALE: RM117 JEE TAW!!
(Flash sale ni sampai 14july 2019 je taw)

๐Ÿ“ขNORMAL PRICE: RM156

☎ Adrina 019-9673391.

Wednesday, May 15, 2019

Promo Pack untuk New Joiner!

Assalamualaikum dan hi semua! harini nak update pasal promo pack yang uools boleh grab kalau join Mary Kay ye. Promo pack ni memang khas special untuk yang baru join SAHAJA. Best giler promo pack ni sebab dah laa special price dapat! =D.

Sebelum ni Ad ada share pasal macam mana nak register join Mary Kay kan..kalau ada yang terlepas boleh click link ni: MACAM MANA NAK REGISTER MARY KAY


Ada yang tanya kalau nak join Mary Kay ni memang kena menjual ke? sebaiknya boleh cuba menjual sebab uools akan dapat keuntungan setinggi 40% taw. Minimum keuntungan yang boleh dapat adalah 30%. Banyak kan? =D Tapi ada jugak yang join Mary Kay sebab nak jadi user je (Ad laa tu memula dulu.haha). 

Mengikut pengalaman, orang yang join Mary Kay sebagai user akan gunakan keistimewaan ID sendiri  untuk submit order bila mana produk Mary Kay yang diorang pakai dah habis. Kadang-kadang 6bulan sekali baru submit order. Tapi oklaa kan sebab produk Mary Kay pakai lama..beli nanti pun dapat harga MURAH. hihi

Tuesday, May 14, 2019

Join Mary Kay RM70 sahaja!!

Assalamualaikum dan hi semua!! start APRIL2019 special sangat sebab Mary Kay announced STARTER KIT yang BARU!! LEBIH MURAH dan LEBIH MUDAH! =)

Mudah untuk yang suka cari side income sebab modal serendah RM70 sahaja boleh start mulakan perniagaan di Mary Kay. Kepada user tegar Mary Kay pon boleh join dengan modal semurah RM70 sahaja. So lepas ni boleh laa uolls beli guna ID sendiri. Jika menjual uools boleh dapat keuntungan tepi. syok kan?

APA YANG AKAN DAPAT DALAM STARTER KIT TERBARU NI??

Uolls akan dapat 2 produk (original pack) iaitu LIP BALM dan LIP SCRUB. Sample pack akan dapat Timewise Miracle Set 3D dan lipstick. Total sebenar barang yang dapat ni lebih dari RM100++ taw...tapi hanya bayar RM70 sahaja dah boleh grab starter kit ni. siap dapat beg comel =)


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hosted Desktop