Wednesday, April 5, 2017

Testimoni Diri Sendiri bila pakai MARY KAY

Assalamualaikum dan good morning everyone! hi. kali ni Ad nak share TESTIMONI DIRI SENDIRI  bila pakai MARY KAY! ☺

TESTIMONI DIRI SENDIRI BILA PAKAI MARY KAY

https://tipskulitsihatcantik.blogspot.my/2017/04/testimoni-diri-sendiri-bila-pakai-mary.html

https://tipskulitsihatcantik.blogspot.my/2017/04/testimoni-diri-sendiri-bila-pakai-mary.html

https://tipskulitsihatcantik.blogspot.my/2017/04/testimoni-diri-sendiri-bila-pakai-mary.html

TERJEBAK JOIN MARY KAY

  • Rase macam pernah share macam mana Ad boleh terjebak dengan Mary Kay ni before ni..boleh click link sini.

PRODUK SEBELUM PAKAI MARY KAY

  • Uolls taw tak, Ad ni obses dengan IKLAN CEPAT CANTIK!! mana-mana iklan yang boleh bagi cantik dalam masa terdekat kebanyakan nyee memang Ad akan beli!! tanpa selidik selamat or tidak sb Ad sangat obses nak nampak cantik jer!
  • So, memang Ad tak kan listkan produk-produk yang Ad penah pakai kat sini. sb banyak sangat pakai. segala peeling produk penah try!! haha lagi pun cannot share here. nanti kena saman.haha

PRODUK MARY KAY 

1) FASA PERMULAAN:

  • Ad start pakai TIMEWISE SKIN CARE yg FORMULA NORMAL TO DRY since Ad join MARY KAY iaitu pada SEPTEMBER 2016 tahun lepas! 
  • Seriously, join MK sebab nak beli MURAH dan xdek niat nak MENJUAL PON! Just nak support SIL menjual MK jer. haha
  • So keep jela pakai TIMEWISE SKIN CARE tu...itu pun bukan FULL SET, just pakai CLEANSER dan MOISTURIZER Jer pun. sb dalam beg STARTER KIT time register tu dapat tu je la pun yang paling basic..so pakai jelaa..

2) FASA HEALING CRISIS:

  • 3 WEEK lebih kau jerawat keluar mendadak-dadak lepas pakai!! kau rasa?? time tu rase nak STOP Jer..tapi yang bestnye, walaupun dah join MK, Ad still ada MY BEAUTY CONSULTANT yang selalu follow up dan tanya keadaan skin. Dia cakap keep jer pakai sb jerawat-jerawat tu NORMAL katanye..proses nak keluarkan sel-sel kulit mati dalam kulit. maklumlaa Ad dah macam-macam produk try! skin dah rosak!! so time nak rawat tu memang kena sabar uoolss!! hehe
  • Lepas dari 4 week macam tu, nampak jerawat dah makin kecut sikit sikit..ok lega dah rase..sebab kau bayangkan, ko dahlah bagitahu kawan-kawan kau yang kau dah join jadi MK BEAUTY CONSULTANT, tapi jerawat naik mendadak-dadak dengan jayanya! tak DOWN kau rase??!! haha...

3) FASA PEMULIHAN:

  • Bulan OCTOBER 2016 start pakai BOTANICAL EFFECT MASK FORMULA 1: DRY SKIN selepas disarankan oleh MY BEAUTY CONSULTANT untuk buang sel-sel kulit mati dari lapisan dalam kulit. Pakai mask ni 20minit jer. then remove! tengok hasilnye sangat2 puas hati sebab nampak kotoran keluar dekat kapas! best!
https://tipskulitsihatcantik.blogspot.my/2017/04/testimoni-diri-sendiri-bila-pakai-mary.html

https://tipskulitsihatcantik.blogspot.my/2017/04/testimoni-diri-sendiri-bila-pakai-mary.html

  • Bulan NOVEMBER 2016, Ad dah start try mix dengan MELACEP SKIN CARE! Ad pakai Cleanser dan Ultimate Cream...Mix together takdek masalah sebab dalam 1 rangkaian produk skin care MARY KAY. 
  • Bulan DECEMBER 2016 Ad try pakai SERUM MELACEP. Serum ni memang main suplement untuk skin sebenarnya sebab tekstur dia sangat cepat serap ke dalam skin yang paling dalam. dimana sel-sel kulit mati akan keluar..dan sel-sel kulit baru akan naik. SERUM ni memang superb kesan dia! seriously. 
https://tipskulitsihatcantik.blogspot.my/2017/04/testimoni-diri-sendiri-bila-pakai-mary.html

  • Bulan JANUARI 2017 skin dah makin lama makin nampak perubahan. Parut-parut jerawat makin pudar..jerawat malu-malu mcam tu nak naik..kalau tak selalu je naik jerawat! tona skin semakin sekata.
  • Ad memang akan sentiasa follow up dengan BEAUTY CONSULTANT ad kalau ada pape masalah skin. dan dia sangat membantu Ad! suke! hihi
  • Bulan MAC 2017 Ad dah try guna GOLDEN BEAUTY BAR yang limited edition tu!! Ya ampun pakai ni lagilaaa best sangat! guna selepas apply serum! Since February-March 2017 jugak Ad dah try pakai TIMEWISE SERUM C setiap malam. 
  • Memula pakai GOLDEN BEAUTY BAR ni, lepas pakai bila lap guna kapas, nampak tak hitam-hitam tu keluar dari skin. terkejut giler. itu adalah kotoran yang keluar dari skin. Memula jer keluar tu, bila dah seminggu pakai dah takdek keluar macam tu! skin rase smooth dan fresh jer. best!
https://tipskulitsihatcantik.blogspot.my/2017/04/testimoni-diri-sendiri-bila-pakai-mary.html

  • So, setakat harini, Ad masih dalam rawatan pemulihan kulit sebenarnya. Ad still ada masalah-masalah skin yang boleh dikategori kan sebagai kurang teruk dari mula-mula dulu. 
======================================================================

Ad sangat-sangat bersyukur sb skin Ad makin sihat dari dulu...nak dapat skin yang cantik sebenarnya melalui skin yang sihat taw. Jangan terlalu OBSES NAK CANTIK macam Ad dulu! skin jadi rosak! lambat proses nak rawat. 

So, Ad sangt-sangat suka dan berlapang dada jika ada sesiapa yang nak Ad consult skin uolls sebab Ad nak uolls pun rase perasaan lepas satisfied dengan skin yang semakin sihat! baru lebih confident lepas ni.hehe

those yang berminat nak Ad consult skin uolss, boleh whatsap Ad 019-9673391 or click sini www.wasap.my/60199673391 

jom sama-sama cantik! hihi

LOVE,
ADRINA 019-9673391

3 comments:

PerempuanCantik said...

Hi, saya nak let go mary kay timewise foundation ivory5. Free postage. Condition mmg 10/10 lagi sbb baru beli tapi tersalah order jenis warna foundation tu. Kalau nak boleh ws terus ya 010-2628478 tq.

Fauzian Uwip said...

Baru 2 minggu pakai memang dalam proses keliru dan sesal pun ada,sesuai ke tak dgn kulit pakai mk Melacep sb skin jd kusam n tak licin. Bila baca testimoni ni,sy kuat sikit nak teruskan pakai mk..tq sis..harap2 sy bersabar dengan kesannya yg lambat,agak besar jg pelaburan beli MK MElacep ni..

HAZURA YUSOF said...

Mmg best pkai set melacep ne.....sy pun pakai set ne...alhamdullilah....

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hosted Desktop